Formstark Ego Boost Workshop

Korta versionen: Jag har nyligen avslutat mitt konsultuppdrag på Atrium Ljungberg. Jag avslutade sista dagen med att ge mina kollegor på kommunikation en Formstark Ego Boost Workshop. På bilden ovan kan ni se hur mina närmsta kollegor uppfattade mig.

Långa versionen: För en tid sedan avslutade jag mitt uppdrag på @atriumljungberg ett företag som både är på listan A Great Place to Work och som nyligen fick fina priset Sveriges snyggaste kontor. Finfina utmärkelser 🌟🌟 – men det viktigaste är att det människorna på Atrium Ljungberg som skapar dessa förutsättningar. 🌟

Alla jag har mött är fantastiska kollegor som är trevliga, roliga, kompetenta, professionella och som alltid vill göra det lilla extra – det passar mig utmärkt, eftersom jag själv vill göra det lilla extra. Jag har fått jobba med alltifrån att ta fram visuella koncept för hur företagets olika kontorsentréer ska se ut, skissa och ta fram mässkoncept till marknadsföring och jobba inhouse på kommunikation på Atrium Ljungberg.

På min sista dag ville jag påminna mina kollegor med några fina ord om dem, vilket resulterade i att vi gjorde tillsammans en Ego Boost Workshop. Jag gav samtliga kollegor ett vitt kort där jag skrivit respektive kollegas namn överst. Alla kollegor fick alltså skriva några fina ord om personen i fråga. (Man fick inte skriva på sitt eget kort.)

Om ni vill ha hjälp med grafisk kommunikation, visuella koncept och med någon som gärna vill bidra med det lilla extra. Jag jobbar både i kortare och längre projekt – både med stora och små företag.

Vill ni komma i kontakt med mig?  Kontakta mig gärna här, på linkedin eller på 0737-147718.

Inte aktuellt? Gör dina kollegor glada med en Formstark

Ego Boost Workshop! Det blir kul och är värdefullt att kolla på om man tycker att livet är orättvist mot en – det händer ju.

Välkommen!