Grafisk profil för Äkta hem

 

Logotyp och grafisk profil för Äkta hem
Logotyp och grafisk profil för Äkta hem

Logotyp och Grafisk profil för Äkta hem

Äkta hem – håll koll på den webbutiken som kommer under hösten 2016! Ett spännande – men så självklart och naturligt – koncept, som bedrivs av Nina Tegenfeldt. Äkta och miljövänliga produkter på ett hållbart sätt. Du förstår en del av vad hon drivs av om du kollar in hennes fantastiska instagram-konto nina.elisabet med snart 15.000 följare!

Jag har haft förmånen att hjälpa Nina med den grafiska profilen, såsom logotyp, typsnitt, val av papper m.m. Nina var i och för sig ganska klar med vad hon ville, även om jag – som vanligt – jobbar fram ett antal olika logotyper innan man är i hamn. Jag är glad att jag fick vara med på en del av hennes resa i att förverkliga hennes dröm. Jag önskar henne stort lycka till framöver! Jag är övertygad om att det kommer att gå superduper-bra!

Stort tack och jättestort lycka till Nina!