Logotyp, grafisk profil och hemsida för Moving Meetings

Logotyp, grafisk profil och hemsida för Moving Meetings. Jag har haft förmånen att jobba med underbara Anna Sundström som driver tre bolag, varav ett är Moving Meetings. Hon skapar möten på företag och organisationer genom att rörelse och som hon själv säger ”Moving meetings tar mötet ett steg längre! Det är en effektiv mötesmetod som kombinerar rörelse med mötesteknik, ett lyckat mötesresultat och minskad stress!” Genom att röra på sig blir mötet mer demokratiskt, man möts i ett ”naturligt” och icke-auktoritärt rum och där deltagare blir ännu mer engagerade.

Ett kul uppdrag där man i den grafiska profilen ser rörelsen (”Moving”), det strukturerade (”Meetings”) och att man talar (pratbubblan). Den orange färgen är aktiv och igångsättande och formatet på visitkortet är något annorlunda, just för att skapa ”aha” och skapa kom-i-håg. Pappret är ett matt papper och kraftigt, just för att sända signaler om trygghet, förtroende, och seriöst. Tänk på att man tar in det taktila omedvetet, så varför inte använda det när man jobbar med formen?

Uppdraget med hemsidan var en enkel så att man hittar den nödvändiga informationen. Moving Meetings finns även på Instagram under @movingmeetings.

Tack Anna och stort lycka till med Moving Meetings! Jag ser fram emot fler samarbeten.