Dags för ny kurs i grafisk design

Nu är det dags att leda en ny kurs i grafisk design på Berghs School of Communication. I lördags var det startseminarium och kickoff för höstens kursdeltagare, som ska gå online-kursen som jag är kursansvarig i: Grafisk design.

Online-kursen i grafisk design är femton veckor. Där får kursdeltagarna grundläggande kunskaper i grafisk design, däribland typografi, färg, form och proportioner som sedan ska tillämpas i tio olika uppgifter och olika format. En kul och spännande kurs, som brukar generera fantastiska resultat hos kursdeltagarna. Från första dagen – och sedan femton veckor senare – ser man hur kursdeltagarna har utvecklats. Ofta med enastående resultat!

Jag är ödmjuk inför rollen som kursansvarig och jag är glad att jag får vara med att bidra med mina kunskaper och erfarenheter genom att coacha, guida, ge feedback, inspirera – och att bli inspirerad själv av alla kursdeltagare som också självklart bidrar! De låter mig få veta hur både kursen och jag som kursledare kan utvecklas. Tack alla kursdeltagare och tack Berghs School of Communication för förtroendet! Det blir återigen en kul kurs!