Grafisk kommunikation för FOTA

Grafisk kommunikation för FOTA © Formstark in Sweden 2019

Grafisk kommunikation för FOTA – From One to Another

Några projekt känns viktigare än andra. Som detta, där jag hjälper FOTA, med deras grafiska kommunikation och att kommunicera i korthet vad de är och gör genom denna lilla broschyr, som får plats i fickan. Så lite för så mycket. 

FOTA är en ideell organisation som stöttar kenyanska samhällen genom att etablera och driva kvinnocenter enligt FOTA’s modell – The Circle of Education. Det innebär att stärka de vuxna kvinnorna som stöttar sina flickor till utbildning och ökad självkänsla. De utbildade flickorna återvänder till sina familjer och samhällen på olika sätt. 

FOTA finansieras genom gåvor från privatpersoner och företag, där de insamlade pengarna omsätts till stipendier för flickor och kvinnocenter i Kenya. FOTA erbjuder även föreläsningar för föreningar och företag. 

Det sägs att man som person mår bättre genom att ge snarare än att få. Det stämmer. Jag tackar ödmjukast för förtroendet från From One To Another. Vill du eller ert företag vara med och bidra? Läs gärna mer på From One To Another @fromone2another på Instagram eller www.fromonetoanother.se

Grafisk form för FOTA © Formstark in Sweden 2019