Jag är Formstark inhouse

Jag är Formstark inhouse. Vem är jag och vad gör jag? Jag är det lilla och stora företagets externa inhouse-byrå inom grafisk kommunikation. Kortfattat hjälper jag uppdragsgivare med:

+ Idé
+ Formgivning
+ Projektledning
+ Produktionsledning
+ Rådgivning och bollplank

Jag jobbar platsoberoende och är den externa/virtuella inhouseavdelningen. Läs mer om mig här.

DET LILLA FÖRETAGET

Du har vågat göra det många drömmer om – att ta steget till eget. Wow! Stort grattis! Du är övertygad om att du kan göra ett minst lika bra jobb som där du slutade eller har helt enkelt bytt spår. Du vill självklart uppfattas som professionell och seriös, men har svårt att hinna med. Du som vill kommunicera på ett konsekvent sätt när du ska ta fram material – alltifrån offerter till broschyrer till hur du ser ut på hemsidan.

HEJ! Här är jag – ’din egna externa marknadsavdelning’! Kan ju vara ganska skönt att få något som se lika proffsigt ut som du vill bli uppfattad, eller? Behöver du hjälp med att ta fram grafiskt material, få ihop en text som känns professionell eller en presentation? Eller något annat inom kommunikation? Hör av dig!

DET STORA FÖRETAGET

Ni har en marknads- eller kommunikationsavdelning. Plötsligt har ni fått mer att göra och är i behov av någon som snabbt kan sätta sig in i olika roller – samtidigt som har förståelse och erfarenhet av att se helheten.

HEJ! Här är jag! Jag har har en bredd – som en egen inhouseavdelning: formgivare, produktionsledare, projektledare. Jag jobbar med varumärkesbyggande kommunikation inom print, digitalt och fysisk miljö. Alltifrån att ta fram material till er konferens, till att uppdatera ert intranät, till att skissa och ta fram koncept för mässor och event. Eller ta fram material för print eller anpassa för era digitala kanaler. Kortfattat: Jag hoppar in där det behövs.

Vill du veta mer? Kontakta mig på welcome[at]formstark.se eller surfa runt lite här på sidan, så ser du vad jag jobbat med. Har du egna önskemål, så hör av dig.

#formstarkdesign
#formstarkinhouse
#formstarkdesign
#formstarkliving
#livingbyformstark