Formstark kurs i grafisk kommunikation

Formstark kurs i grafisk kommunikation är exempel på uppdrag. Roligt att få planera kursupplägg baserat på deltagarnas nivåer inom grafisk form och hur de kan tillämpas i Indesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat.

Alltid klurigt och lite utmanande. Samtidigt är det riktigt roligt att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter genom mina typ 20 (!) år som formgivare! Hua, tiden går. Och tur är väl det. För hundra år sedan jobbade jag med layoutprogrammet PageMaker och när jag blev klar 2001, jobbade jag med QuarkXpress. Då kunde man ändra en gång. Ja, du läste rätt EN gång! Det blev många och stora filer på hårddiskar och zipdiskar. Idag är det Indesign som gäller och där kan man ändra många gånger.

Saknar du grundläggande kunskaper i grafisk kommunikation? Eller behöver du eller några av dina medarbetare mer kunskap i hur man använder de vanligaste programmen i Adobe CC?

Kontakta mig gärna på welcome[at]formstark om du vill diskutera ett upplägg.

#formstarkdesign
#formstarkgrafiskdesign
#formstarkinhouse
#formstarkdesignkurs
#formstarkliving
#livingbyformstark