Logotyp, grafisk profil och hemsida för Heslyk Development

Heslyk-1

Heslyk-2

Logotyp, grafisk profil och hemsida för Heslyk Development

Logotyp, grafisk profil som sedan tillämpas på hemsida (och gärna på fler delar), är det roligaste. Utmaningen i att ta fram den rätta logotypen (efter ett antal olika förslag), som ska funka på alla möjliga plattformar – i print, digitalt (på mobil, platta och web), då gäller det att alltid ligga steget före. Det bästa är naturligtivs att få kunden att känna att ”detta är vi” och känna sig stolt över logotyp, den nya grafiska profilen och hemsidan. Det är en härlig känsla. (Projektet inkluderade logotyp, visitkort, korrespondenskort, brevpapper, kuvert och hemsida.)

Logotyp där idén är baserad på ”H” förmedlar att Heslyk Development har flera tjänster med kompetens inom flera områden. Likaså att företaget och/eller individen har flera sidor som utvecklas. Man jobbar parallellt på var sitt spår, man går framåt tillsammans och man möts slutligen (och kanske startar en ny resa med samma utgångsläge denna gången). Naturligtvis är det viktigt att det det signalera att det är ett professionellt företag, men likaså trygghet, stabilitet, engagerat, modernt och med kvalitet m.m.

Heslyk Development är ett företag som jobbar med större organisationer som vill utvecklas. Många hamnar i situationen till exempel vid expansion och internationalisering att ”man bygger flygplanet samtidigt som man flyger”. Då behövs företag som kan hjälpa ledare, organisationer och få varje individ att göra sitt jobb bättre, alltså utveckling av ledarskap, team och organisation. Bland annat. Om ni är i den knipan, så kontakta Henrik Heslyk, som har mycket kunskaper och erfarenhet. Ni kan läsa mer på hemsidan (som jag också fick göra i samband med den grafiska profilen, som ni ser på bilden).

Tack Henrik för ett kul och utmanande uppdrag. Stort lycka till!

PS. Kolla även in det analoga spelet jag där jag hjälpt Henrik att förverkliga sin spelidé.