Logotyp och grafisk profil för Skönfärgaregården

Logotyp och grafisk profil för Skönfärgaregården Våffelstuga och Inredning. Ett kul uppdrag för ett litet företag med tre delägare och tre ’ben’ som ligger i en fantastisk lokal i ett gammalt hus i Gamla Linköping. Vad vill ägarna att logotyp och den visuella identiteten förmedla?Våffelstuga – med gott kaffe
🌻 Inredning – vald med omsorg
🗓️ Konferens – hyra rummet för workshop eller studiecirkel

💭 Hur tänker jag när jag skapar en logotyp? Att den ska vara tydlig och utan detaljer, att namnet ska komplettera symbolen och gärna att symbolen ska kunna vara själv. I detta fallet ser jag gärna att det är stor kontrast till hur det är i den fantastiska miljön. Likaså att den ska visa att det är något ’nytt’ då det är nya ägare med nya och nytänkande idéer.

Copyright © Formstark in Sweden, Camilla Malmgren 2023

Hit kommer man om man vill dricka gott kaffe och äta helt underbart goda våfflor. Jag stannar gärna till i den mysiga inredningsbutiken eller kanske rentav bokar ett rum för workshop eller för min handarbetsgrupp.

💡 Jag vill gärna få med lite underliggande information i själva formen – de tre punkterna som i litet format symboliserar det varma kaffet står för de tre ’benen’ i verksamheten och de tre delägarna.

Ser du vad jag vill få med mer? Jo, en glad mun. Efter man har varit på Skönfärgaregården Våffelstuga och Inredning är man glad och det vill jag förmedla i den grafiska profilen.

🚗💨  Slutligen vill jag varmt rekommendera att besöka Skönfärgaregården Våffelstuga och Inredning i Gamla Linköpine. Ni kommer inte ångra er. Ljuvlig miljö, våfflor och inte minst den fantastiska personalen i spetsen. 🌸