Logotyp och grafisk profil för Yes Workations

Logotyp och grafisk profil för Yes Workations © Formstark in Sweden 2019

Logotyp och grafisk profil för Yes Workations. Ytterligare ett kul uppdrag – att jobba med fantastiska Jessica på Yes Workations är en ynnest. Yes Workations är ett företag som tar konferenser till en ny nivå. Tänk konferens och vacation – gärna på en magisk och inspirerande plats – i Sverige eller utomlands – med andra ord workation.

Yes Workations skapar möten med ökat fokus, engagemang och effektivitet och plats för reflektion och återhämtning som ger hållbart resultat.

Idén med den grafiska formen är att kommunicera nytänkande, personligt, engagerat, erfarenhet och med värme. Allt kan inte kommuniceras i en logotyp och grafisk profil utan det blir en väsentlig och grundläggande del i företagets kommunikation att bygga vidare på. Som till exempel budskap, tonalitet, bilder med mera. Med målet att träffa målgruppen och – ännu viktigare – beslutsfattaren och den som sitter med budgeten.

Jag lyssnade till Jessicas tankar och omsatte dem till grafisk form. Här jobbade jag ut:

  • Logotyp och grafisk profil
  • Visitkort – för att marknadsföra sig och exempelvis ge några extra till mottagaren, som kan dela vidare
  • Korrespondenskort – för att kunna skicka några handskrivna rader vilket gör att mottagen känner sig sedd och visar på omtänksamhet.

Genom att jobba med udda format, sänder det signaler om nytänkande, likaså val av typsnitt – här jobbar vi med ett bold sans serif = linjärt typsnitt. Att jobba med klara färger sänder signaler om tydlighet. Att trycka på tjockt papper, sänder signaler om trygghet och stabilitet.

Kontakta Jessica på Yes Workations om du vill jobba med proffs på möten. Jessica har bland annat en bakgrund från Svenska möten ett antal år, så hon vet hur man skapar bra möten och vad människor behöver, inspireras och engageras av.

Stort tack Jessica för förtroendet! Jag ser fram emot att följa din resa. STORT LYCKA TILL!