Logotyp, grafisk profil och webbplats för Anette Hambalek Perfect Skin

Logotyp, grafisk profil och webbplats för Anette Hambalek Perfect Skin – ett väldigt roligt uppdrag där jag får omsätta Anettes tankar kring hur hon vill att webbplatsen/hemsidan ska upplevas.

Anette Hambalek Perfect Skin är inte bara en skönhetssalong där Anette utför behandlingar och har tjejkvällar – hon jobbar även som coach, konsult och utbildar andra samt som hud-pt online! Anette känner sina kunder väl, är noggrann och ger mycket energi – något som såklart ska genomsyra hennes logotyp och grafiska profil.

Logotyp och grafisk profil för Anette Hambalek Perfect Skin © Formstark in Sweden 2019

Logotypen och den grafiska profilen ska sända signaler om personlig men även professionell. Då kan man i kombination med handstil och väl utvalt typsnitt skapa en fin helhet och balans. Ett fint samarbete då logotypen skapades av både Anette och mig – det är hennes handstil som jag gjort om så den passar i ett format för print och web – helt naturligt, då hon är väldigt personlig och bjuder mycket på sig själv.

Webbplatsen ska presentera det hon erbjuder med känsla – alltifrån behandlingar till tjejkvällar och coachning och ge tips och råd. Samtidigt ska den vara hanterbar för – i nuläget en person att jobba med – och enkel för besökaren att hitta på.

Logotyp och grafisk profil för Anette Hambalek Perfect Skin © Formstark in Sweden 2019

Det är alltid lika roligt jobba med små företag där man har en nära relation och se hur företaget utvecklas. Jag har följt Anette sedan länge så jag vet att hon gör underverk och bidrar med massa energi och kunskap.

Stort tack Anette Hambalek Perfect Skin att jag fått möjligheten att vara med en bit på din resa. Vi följs vidare åt och våra vägar möts definitivt igen.

Stort lycka till på din nya resa!