Monter En dag på Slussen för Atrium Ljungberg

Formstark idé och skiss av monter för Atrium Ljungberg En dag på Slussen © Formstark in Sweden 2018

Monter En dag på Slussen för Atrium Ljungberg. Idé, skiss och grafisk form av monter för att förstärka Atrium Ljungbergs varumärke och närvaro i Slussenområdet. Idéer togs fram i samarbete med kollegor (kommunikationsstrateger och affärsutvecklare) på Atrium Ljungberg. Min roll var att omsätta idéer till skisser, inklusive Atrium Ljungbergs grafiska manér, producera de olika delarna och pimpa själva montern.

En dag på Slussen är ett event där Stockholm stad, berättar om vad som händer vid Slussen. Mälarterassen i Slussen, kommer att bli en mötesplats för mat och kultur för Stockholms invånare och besökare, där Atrium Ljungberg har avtal med Stockholm stad.

Atrium Ljungbergs monter skulle återspegla idén med själva Mälarterassen, där mat och kultur möts och erbjuds. För att skapa dialog och interaktivitet med människorna som rör sig i Slussen-området, väljer Atrium Ljungberg att bjuda in till sin monter genom själva pappersväggen (i färglada papper i AL:s färgpalett), där besökare får (be)skriva Detta gör mig glad på Slussen. De olika lastpallarna i olika storlekar och färger ska symbolisera själva terassen. Ett bord placerades där en lokal kock bjöd på både Smak och Kultur. Det blev en lyckad dag i solskenet.

Monter för Atrium Ljungberg En dag på Slussen © Formstark in Sweden 2018

Ni ser hur konceptet blev – från idé till färdig produkt. Jag hade dessvärre inte möjlighet att vara på plats när folket strömmade till. Oavsett, ser jag fram emot att besöka Mälarterassen när det är klart.