När fick du något handskrivet senast?

När fick du något handskrivet senast?

Har du reflekterat över vilken känsla du får i kroppen när just du får ett handskrivet kort? Att se de där operfekta linjerna som skapar det perfekta. Det blir perfektion.

Vill du visa uppskattning eller skicka en hälsning, gör det med ett handskrivet kort. Jag kan lova god return on investment!

Att få en handskrivet kort eller brev – betyder för många så mycket mer än en ’sak’. Vad jag förstår – och som jag själv uppskattar – betyder det extra mycket att få en handskrivet kort idag. Jag är så tacksam över att någon har ägnat mig en stund att skriva till just mig med några väl valda ord. Införskaffat kort, köpt frimärke och slutligen hittat en brevlåda. Bara det är ju en utmaning i sig. Och någon har avsatt sin viktiga t i d för just mig! Wow på den!

Det viktiga är inte att det blir vackert och fint, utan att det verkligen är handskrivet av dig – snarare än ett typsnitt på datorn som ”ser ut som handstil” – där datorns perfektion skapar noll känslor.

Vill du också ge något personligt men inte hinner? Låt mig hjälpa dig att skriva några rader till dina viktiga kollegor, anställda och leverantörer. Men se till att göra det i tid, både för att hinna få dem i tid eller till att skicka din väl utvalda kollegor och/eller vänner.

Kontakta mig på welcome [ at ] formstark.se

Välkommen!

#formstark

#formstarkdesign

#formstarkgrafiskdesign

#formstarkinhouse

#formstarkprocess

#formstarkatips

#formstarkhandskrift

#formstarkhandskrivet