Vad är Design for Graceful Living?

Graceful Living inredning

Vad är Design for Graceful Living? Utbildningen Design for Graceful Living är så mycket mer än vad jag kunde föreställa mig. Den har gett mig nya verktyg och mycket bekräftelse för det som jag innerst inne vet om – och som många andra också vet om. Känslan för när något är bra, känns balanserat (eller inte!), harmoniskt och njutbart. Vad menar jag? Jo, när låt säga att det andas för mycket ”ljust och fräscht” eller när det något känns helt fel. Eller att jag trivs inte att sitta och jobba här? Varför då? Kanske för att du inte sitter i kraftposition?

Och så rensa i röran … Det är något som alla behöver göra regelbundet. Precis om ett visitkort, klädsel, skrivbordet, organisering i datorn, arbetsplatsen så är naturligtvis hemmet en spegling av dig själv! (Och är det rörigt på företaget är känns det som det kan vara ganska rörigt i pärmarna också, eller hur?)

Har du massor i förrådet? Japp, då är det dags att börja rensa. Vill du komma vidare i livet (med karriären, vill träffa en ny partner etc.), då är det en god idé att börja med att rensa i förrådet (eller den där garderoben eller lådan). Det är alltså dags att starta en ”ny process”. Då är det mycket lättare att komma vidare. Dags att inse att ”den tiden är förbi” och ”dags för ett nytt kapitel”.

Design for Graceful Living inredning är något som jag kommer att utveckla och erbjuda kunder – både privatpersoner och företag.

Kortfattat:
Som inredningskonsult skapar jag besjälade, omsorgsfulla och hållbara miljöer med fokus på hälsa och tillväxt genom att skapa balans, enkelhet, skönhet och harmoni – i hemmet och på arbetsplatsen.

Tjänster som inredningskonsult som jag kommer att utveckla och erbjuda är såsom:
+ Rensa i röran
+ Använda det som finns (fokus på de fyra R:en: Reduce, Refuse, Reuse och Recycle)
+ Skapa harmoni och balans i rummet/rummen/utrymmet
+ Skapa omsorgsfull och besjälad miljö
+ Förslag på åtgärder och varför
+ Skisser på planlösning
+ Moodboards (inspirationsbilder) för att förmedla känslan
+ Ommöblering
m.m.

Det är inte alltid man behöver kasta ut möbler och köpa nytt. Snarare tvärtom! Vad kan man använda (som fortfarande är helt och skapar positiva vibbar)?

Jag kommer att berätta mer på bloggen. Kontakta mig gärna om du är nyfiken på vad jag kan hjälpa er med eller läs mer här om vad det innebär här att anlita mig.