Design for Graceful Living

Design for Graceful Living

Design for Graceful Living är en ettårig inredningsutbildning som drivs av den välrenommerade författaren Agneta Nyholm Winqvist, som idag bland annat driver School of Graceful Living och har skrivit flera böcker.

Utbildningens fokus är hälsa och hållbar utveckling. Vad mår vi bra av? Jo, alla mår vi bra av att njuta av naturen, havet, växter omkring oss. I dagens stressade samhälle gäller det att ta tillvara och lära sig att använda naturen som läkande krafter och skapa positiva hållbara omgivningar där vi kan hämta energi, när så mycket (och många) runtomkring oss suger energi!

Utbildningen är präglad av tidlös skönhet, harmoni/balans, grönt tänkande och österländska läror som feng shui och hålls av författaren Agneta Nyholm Winqvist.

Kursen omfattar moduler såsom:
1. Ett hem där livet är skönt
2. Nya tidens inredning
3. Grön design
4. Design som stärker och lyfter arbetslivet
5. Graceful living i praktiken

Jag brukar säga att det inte är en ”Sköna Hem-utbildning” eller ”Äntligen hemma”-utbildning där man river väggar och målar om utan denna utbildning omfattar så mycket mer. Läs mer här så får ni veta vad jag tycker efter utbildningen. Läs mer om den fina utbildningen här!

Det ska bli så kul och spännande att utveckla något nytt som jag brinner för! Jag längtar!