En möjlighet som jag ångrar

En möjlighet som jag ångrar

Sommaren 2000, mellan tredje och fjärde året på min utbildning, var det dags för mig att göra internship (praktik). Jag bodde i Phoenix och studerade då Bachelor of Science in Graphic Design vid Arizona State University. Det var så superkul, utvecklande och spännande. Jag växte verkligen som människa och hittade min passion inom grafisk design.

På våren, frågade min fantastiska professor Mookesh Patel om jag vill göra internship i San Francisco på ett företag där han hade kontakter. Det var obetalt och 20 timmar i veckan. Som bekant är SF dyrt och som student skulle jag behöva betala boenden på två ställen (Phoenix och SF) under sommaren. Jag hade då behövt hitta ytterligare jobb för att kunna finansiera mina omkostnader.

Mitt svar var att ”det hade varit stimulerande att jobba på ett företag som jobbar med flera olika typer av uppdrag och kunder, såsom en större multidisciplinär designbyrå” – alltså att inte jobba bara med ’ett’ företag. Så jag tackade nej.

 Jag landade mitt internship på en designbyrå i Phoenix och det ledde så småningom till anställning efter utbildningens slut, vilket var kul och lärorikt.

🍎 Möjligheten till internship var på Apple.

❗️ Om jag ångrar det idag? Japp.

❗️ Är det lätt att vara efterklok när man har facit? Japp.

🦋 Vad jag lärt mig? Att saker och ting löser sig på vägen. Varje erfarenhet gör mig en erfarenhet rikare.

Har du gjort eller inte gjort något du ångrar? Vad har du lärt dig av det? 

Bild lånad Macrumors

#formstark
#formstarkdesign
#formstarkgrafiskdesign
#formstarkinhouse
#formstarkprocess
#formstarkatips