Skapar du egen kurs?

Skapar du egen kurs?

⭐️ Vad kul och spännande! Du har strukturen och innehållet klart. Nu är det bara att jobba ut de olika delarna och att få ihop helheten. Naturligtvis vill du att din kompetens och din proffsighet genomsyrar kursen.

⭐️ Du vill ha proffsig(a) presentation(er), ’worksheets’ och annat och där din grafiska profil ska jobba för dig. Har du inte någon grafisk profil – det är helt ok. Oavsett, det känns lite motigt.

⭐️ Om du inte har tid, kunskap, lust eller ork – låt mig hjälpa dig. Se mig som din egna marknadsavdelning när du ska jobba ut din kurs. Jag har jobbat som grafisk formgivare åt stora och små företag under 15+ år. Låt mig hjälpa dig att få din kurs att se sådär proffsig som du är!

⭐️ Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig? Kontakta mig här eller på welcome@formstark.se

⭐️ Jag ser fram emot att hjälpa dig lyfta din verksamhet och företag.

#formstark

#formstarkdesign

#formstarkinhouse

#formstarkkurs

#formstarkgrafiskdesgin